Boats arkiv - Isloep

iSloep Rapida 990

Rapida 990 är den ultimata tendern med en unik kombination av elegant design, stora ytor och motorkapacitet. Inget har lämnats åt slumpen då varje detalj noga utvecklats med en tanke. Färdas bekvämt till en trevlig sjökrog tillsammans med vänner och familj. Eller varför inte en helg i ytterskärgården? Skrovet har utvecklats för att klara av lite tuffare förhållanden i skärgårdsvatten. Rapida 990 finns i två utföranden, helt öppen som en snipa eller som Cabin med stor kojplats för två. I båda utföranden finns det plats för toalett minst 15 personer ombord.

Ultimat lounge tender

Sofforna är stora och stilrena med antracitfärgade dynor. Alla dynor går att få i valfri färg samt i konstläder efter önskemål. Kombinationsmöjligheterna är många. Längs med den rymliga solbädden finns passager på båda sidor för att enkelt nå det stora akterdäcket där man med fördel och njuter av solen efter ett uppfriskande dopp.

    Specifikation

  • Längd9,90 m / 33 fot
  • Bredd2,65 m
  • Djupgående0,70 m
  • Vikt2 500 kg
  • Motoralternativ57-200 hk
  • Rekommenderat150 hk, ca 20 knop
  • Personer15
  • CE-klassC

Holländsk tender för svenska vatten

Precis som alla andra moderna snipor och tenders från iSloep levereras Rapida 990 färdng för sjösättning direkt. Självklart finns en lång rad tillbehör, t.ex. LED-belysning, justerbara bord, flexibel sprayhood och undervattensbelysning. Båten har genomgående rostfria detaljer och komplett teakpaket som standard. Materialvalen ger båten en genomtänkt känsla utan onödiga detaljer. Stilrent och rejält är nyckelord.

Oavsett vilken hur du väljer att utforma din Rapida 990 kan du vara säker på att just din båt kommer att vara unik.

Rapida 990 Cabin

Utförandet med stor kojplats för två går att få med toalett, pentry och tvättställ. Möjligheterna att skräddarsy just din båt är stora.

Oavsett vilket utförande och motor du väljer utstrålar iSloep Rapida 990 elegans och njutning på ett imponerande sätt.

Komplett paket från 1 760 000 kr

Intresserad av provkörning eller mer info?

Hör gärna av dig till oss för prislista, offert eller provkörning.

Håll dig uppdaterad!

Få den senaste informationen om iSloep. Vi mailar ut relevant information ett fåtal gånger per år. Se till att inte missa något, ange din e-post nedan!