iSloep Rapida 777 - Moderna lounge tender från Nederländerna ⚓ Unik båt

iSloep Rapida 777

iSloep Rapida 777 erbjuder modern elegans. En fantastisk båt för fina stunder på sjön. Denna tender gör sig bäst i farter runt 10-20 knop med imponerande bränsleekonomi. Skrovet och motorval är framtagna för fart upp till ca 25 knop med bibehållna goda sjöegenskaper. Det mest populära motoralternativet är Yanmar 57 hk vilket ger en fart på ca 15 knop.

Den moderna skrovformen med spetsig för och bred öppen akter gör att denna båt väcker uppmärksamhet var den än förs fram. Invändigt liknar den en modern snipa, på utsidan går tankarna till en yacht tender. Soldäcket i aktern fångar direkt blicken. Här kan flera personer sträcka ut sig i solen och bada från badplattformen i teak. Med Rapida 777 kan du ta med minst 8 personer ombord. Är man bara 2 går det att fälla ner ett extra kapell och göra om båtens u-soffa till en stor koj för övernattningar. Packning får plats i de stora stuvfacken.

Skrovformen ger utmärkta sjöegenskaper, även på öppna fjärdar ute i Skärgården där det kan gå lite grövre sjö.

  Specifikation

 • Längd7,77 m / 26 fot
 • Bredd2,35 m
 • Djupgående0,55 m
 • Vikt1450 kg
 • Motoralternativ21-200 hk
 • Toppfart6-30 knop
 • Rekommenderat57 hk, 15 knop
 • Personer8-10
 • CE-klassC

iSloep Rapida 777 – Test

Praktiskt Båtägande
I nummer 6/2016 testas Rapida 777 under rubriken ”Drömbåten”. Läs hela artikeln här!

Bäst i fest
Hon ser snabb ut, men skenet bedrar. Rapida 777 passar långsamma livsnjutare som vill bjuda vännerna på picknick och puttra fram i lugna vatten.

Livetombord.se
iSloep Rapida 777 är testad av Livetombord.se. Se videon nedan.

Vi testar nya lyxsnipan Rapida 777
”I Holland är det så här man åker båt. En långsam snygg snipa med moderna linjer och med stort utrymme för umgänge. En vacker dag med sina vänner kan man väl knappast ha det mycket bättre. Vi testade de okomplicerade båtlivet och det var inte helt tokigt faktiskt. Häng med i Rapida 777.”

En unik lounge tender

iSloep Rapida 777 levereras klar för sjösättning med genomgående teak och rostfria detaljer. Enkelheten i dessa genomtänkta detaljer ger båten ett unikt uttryck. Du väljer själv färg på skrov och insida. Varför inte en modern svart version eller en klassisk vit? Självklart går det att kombinera flera färger för att skapa en helt unik båt.

Lämna ett avtryck

Alla iSloeps snipor och tenders är framtagna med fokus på driftsekonomi och låga krav på underhåll. Båtlivet ska vara enkelt och njutningsfullt. Rapida 777 är klar för sjösättning i standardutförande.

Rapida 777 är en fantastisk tender som verkligen lämnar ett avtryck i hamnar och vikar.

Komplett paket från 1 065 000 kr

Intresserad av provkörning eller mer info?

Hör gärna av dig till oss för prislista, offert eller provkörning.

Håll dig uppdaterad!

Få den senaste informationen om iSloep. Vi mailar ut relevant information ett fåtal gånger per år. Se till att inte missa något, ange din e-post nedan!