Om iSloep - Mer info om varvet och konceptet bakom våra unika båtar

Att äga en iSloep är en livsstil

iSloeps vision är att skapa njutning på vattnet. Att äga en iSloep är en livsstil. Alla båtar vi tillverkar står för samma kombination av modern design, manöverbarhet, komfort och attraktiv prissättning. iSloep har 7 olika båtmodeller, du väljer själv om du vill kalla dem för moderna snipor eller tenderbåtar. Det beror på vad just du kommer att använda våra exklusiva båtar till.

Ta reda på vilken iSloep som passar dig bäst. Välkommen ombord!

Holländsk båtdesign

Varje båt från iSloep ska inge njutning både för skepparen som för betraktaren. De noga utformade detaljerna skapar en genomtänkt helhet med karakteristisk och unik design. När du kastar loss från bryggan med en iSloep har du troligen lämnat ett bestående intryck.

Vår standard

Varje båt levereras komplett och färdig att sjösättas direkt. I grundpaketet finns alltid dieselmotor, hydraulstyrning, genomgående rostfritt stål, komplett teakpaket, säkerhetsutrustning, dynor och lanternor. Listan är lång. Många tillbehörsval samt möjlighet att skräddarsy just din båt gör att de flesta snipor som lämnar iSloeps varv är helt unika. Våra båtar är självklart CE-klassade för att du som skeppare ska kunna ställa höga krav på säkerhet och kvalitet.

Showroom & varv

Alla iSloeps båtar är designade, byggda och testade av vår egen personal. Kvalitet är ett ledord genom hela tillverkningsprocessen. Montering och ägaranpassning gör på iSloeps eget varv i Alphen aan den Rijn, en bit utanför Amsterdam i Nederländerna. Här görs allt från plastarbeten till motorinstallationer.

iSloep i Sverige

Sedan 2015 är Stockholm Boats AB generalagent för iSloep i Sverige med flera återförsäljare. Över 60 båtar är levererade över hela Sverige. Återförsäljare finns i Stockholm, på Västkusten samt i södra Sverige.

Svenska kunder är givetvis välkomna till iSloeps showroom som ligger i direkt anslutning till varvet utanför Amsterdam.

Kontakta oss för tidsbokning och provkörning.

Vår historia

Historien om iSloep började 2006 när de två holländska bröderna Remco och Erik Spek fick idén att skapa nästa generations snipor. Den ena brodern med bakgrund från yachtindustrin som skeppsarkitekt och den andra som grafisk designer. De ville påverka utbudet av snipor i Holland som var tråkigt, dyrt och långt ifrån nytänkande.

Erik ritade de första modellerna som genast fick uppmärksamhet. Remco tog hand om marknadsföringen och varumärket. Succén var ett faktum och de första åren såldes hela 200 båtar. Under de första åren medan varvet växte var det svårt att hinna med efterfrågan. Under senare år har Edwin Stut tagit rollen som ägare och VD på iSloep. Modellutbudet har under senaste åren växt och nya modeller finns ständigt på ritbordet. iSloep har under de senaste 15 åren etablerat sig som en ledande båttillverkare i premiumsegmentet i Holland.

Vill du ha mer info?

Vill du veta mer? Se och upplev iSloep – Välkommen att boka provkörning.

Tenders

Snipor

Håll dig uppdaterad!

Få den senaste informationen om iSloep. Vi mailar ut relevant information ett fåtal gånger per år. Se till att inte missa något, ange din e-post nedan!