iSloep Rapida 666 - Moderna snipor och tenders från Nederländerna

iSloep Rapida 666

Skönheten hos Rapida 666 går bortom dess eleganta linjer. Detta är en perfekt båt att ta med gäster ut på en trevlig dagstur. Det moderna skrovet med rak stäv och bred aktern ger fina sjöegenskaper även i lite grövre sjö. Rapida 666 är lättdriven, redan med standardmotorn från Yanmar på 29 hk kan du färdas i ca 10 knop. Skrovets halvplanande konstruktion gör att du färdas behagligt även i lite högre hastighet. De inbjudande sofforna och solbädden med flexibelt ryggstöd gör att alla 8 ombord färdas bekvämt.

Detta är en av iSloeps moderna tenders med hög detaljkvalitet. Ett enkelt båtägande med fokus på driftsekonomi och låga krav på underhåll.

    Specifikation

  • Längd6.66 m / 22 fot
  • Bredd2,25 m
  • Djupgående0,45 m
  • Vikt1150 kg
  • Motoralternativ21-57 hk
  • Rekommenderat45 hk, ca 12 knop
  • Personer6-8
  • CE-klassC

iSloep Rapida 666 – Test

Båtnytt
I nummer 5/2016 testas Rapida 666 med eldrift. Läs hela testet här!

Framtidens glidare
Med bättre batterier från Kina blir iSloep Rapida 666 både snålare och tystare än en dieseldriven snipa. Utan att du behöver pruta på fart, räckvidd – eller ekonomi.

Den perfekta dagbåten

Alla båtar från iSloep är ett helhetskoncept. De viktigaste tillvalen är standard från början och båten är färdig för sjösättning direkt. Genomgående rostfria detaljer och teak både på durk, reling och badbrygga. Egentligen är det enda du behöver välja färgen på skrovets insida och utsida. Vill du ha elegant svart, klassiskt vit, modernt grå eller varför inte en kombination av dessa? Det är du som väljer.

Rapida 666 väcker uppmärksamhet vid bryggor och vikar, detta är en unik båt för den kräsne.

Komplett paket från: 845 000 kr

Intresserad av provkörning eller mer info?

Hör gärna av dig till oss för prislista, offert eller provkörning.

Håll dig uppdaterad!

Få den senaste informationen om iSloep. Vi mailar ut relevant information ett fåtal gånger per år. Se till att inte missa något, ange din e-post nedan!