iSloep Rapida 750 - En unik lounge tender från Nederländerna

iSloep Rapida 750

Denna tender erbjuder modern design med möjlighet att njuta av en dag på sjön med familj och vänner. Är man två går det utmärkt att sova över i båten med ett extra kapell. Rapida 750 är utvecklad för ett okomplicerat båtliv. Ta av kapellet, vrid om nyckeln och ge dig ut på sjön. I marchfart är bränsleförbrukningen blygsam kring 0,35 l/nm, det ska vara en njutning att färdas med en iSloep.

Båtens interiör liknar våra klassiska snipor med en stor bekväm u-soffa. Detta gör att alla ombord kan sitta vända mot varandra och rorsman. Rapida 750 har plats för minst 10 personer. Packningen ryms i stuvfacken under soffan eller i det stora utrymmet under soldäck i aktern.

Specifikation

  Specifikation

 • Längd7,50 m / 25 fot
 • Bredd2,25 m
 • Djupgående0,55 m
 • Vikt1450 kg
 • Motoralternativ21-110 hk
 • Hastighet7-22 knop
 • Rekommenderat57 hk, ca 14 knop
 • Personer10-12
 • CE-klassC

iSloep Rapida 750 – Test

Hamnen.se
iSloep Rapida 750 är testad av Hamnen.se. Se videon på Hamnen.se här!

Lyxtender till lågpris
”En retromodern lyxtender med fart och förbrukning som en snipa och vinkyl som standard. Hamnen.ses Gustav Morin testar om detta kan vara den ultimata livsnjutarbåten.”

Holländsk tender för svenska vatten

iSloep Rapida 750 har genomgående detaljer i rostfritt stål. All teak är standard. Denna moderna tender går att få i flera färgkombinationer, väljer du klassisk vit eller en kombination med modernt svart? Precis som alla andra av iSloeps modeller levereras båten färdig för sjösättning med ett brett utbud av standardutrustning. En speciell standarddetalj är vinkyl i fören.

Njut av sjön tillsammans

Vad sägs om ett uppfriskande dopp i vattnet? Från badplattformen i teak längs den öppna aktern kan man sitta med ena benet i vattnet och slappna av. Vill man hellre sträcka ut sig i solen är det stora soldäcket perfekt.

Komplett paket från 1 009 000 kr

Intresserad av provkörning eller mer info?

Hör gärna av dig till oss för prislista, offert eller provkörning.

Håll dig uppdaterad!

Få den senaste informationen om iSloep. Vi mailar ut relevant information ett fåtal gånger per år. Se till att inte missa något, ange din e-post nedan!